Говежди рулади

Marta
Marta
Новак
30/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо955
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите от говеждо месо, като леко ги изтъняваме. Поръсваме със сол и черен пипер на вкус. Поставяне по малко ситно нарязан пресен магданоз върху всяка пържола.

Покриваме всяка пържола с резен бекон. Навиваме на рулце и фиксираме с клечки за зъби. Загряваме мазнината и запържваме рулцата от всички страни. Готовите рула се изваждат, а в същата мазнина се запържва до златисто ситно нарязаната глава лук.

Всички продукти се сипват в подходящ съд (вкл. и маста), заливат се с виното и бульона, захлупват се с капак и се задушават до омекване на месото в загрята на 150 градуса фурна.

При поднасяне може да ги поръсите със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ивански
Ивански
01.08.2013 21:18
Руладини, руладини... не рулади !
0
0