Виенски гулаш

LiLiLiLiНовак
30/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 612
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди.

Слагаме нарязаното на кубчета говеждо месо при задушения лук, добавяме останалите подправки и доматеното пюре, заливаме с малко вода и задушаваме под похлупак до омекване на месото. При нужда периодично добавяме още малко вода.

Поднасяме ястието горещо с гарнитура от задушени картофи.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар