Рибено филе по виенски

VessiVessiНовак
30/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 268
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Напръскваме рибните филенца с лимонов сок. Намазваме с олио дъното на продълговата форма за печене и отгоре поставяме едно от филетата.

Гарнираме филето с тънък резен сланина, малко каперси, 1-2 с.л. сметана и настъргана краставичка. Отгоре поставяме второто филе и гарнираме по същия начин. Продължаваме докато подредим всички филета.

Заливаме ястието с остатъка от сметаната. Наръсваме с настърганото сирене и изпичаме за около 30 минути в загрята на 170 градуса фурна.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар