Рибено филе по виенски

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
60
14
30/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 390
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Напръскваме рибните филенца с лимонов сок. Намазваме с олио дъното на продълговата форма за печене и отгоре поставяме едно от филетата.

Гарнираме филето с тънък резен сланина, малко каперси, 1-2 с.л. сметана и настъргана краставичка. Отгоре поставяме второто филе и гарнираме по същия начин. Продължаваме докато подредим всички филета.

Заливаме ястието с остатъка от сметаната. Наръсваме с настърганото сирене и изпичаме за около 30 минути в загрята на 170 градуса фурна.

Метална скара за печене с дървена дръжка
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална скара за печене с дървена дръжка
8.99 лв.
Виж ››

Почитателите на грила вече си имат нова любима придобивка - метална скара за печене. С нея ще приготвите сочно месце, вкусна риба и хрупкави зеленчуци. Металната скара има удобна дървена дръжка и възможност за лесно пренасяне, благодарение на която ще може да я вземете навсякъде със себе си.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар