Кестенова торта

30/07/2013
Адриа
отАдриаНовак
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 539
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделяме белтъците от жълтъците. Разбиваме жълтъците със захарта и смесваме всички съставки, като последно добавяме разбитите на твърд сняг белтъци. Смесването трябва да стане внимателно за да не спаднат белтъците.

Готовата смес се излива във форма за печене, дъното на която е покрито с хартия за печене. Изпича се в загрята на 180 градуса фурна до покафеняване.

Готовата кестенова торта се залива или с шоколадова глазура или се намазва обилно с бита сметана след изстиване.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар