Картофен пататник на тиган

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
169
397
71
34
3
20/12/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 583
  • Преглеждания за месеца106
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме картофите в подсолена вода с ригана. Пасираме ги или ги настъргваме. И добавяме маслото и натрошеното сирене.

Когато картофената смес изстине, разстиламе я равномерно в тигана, предварително загрят с олиото.

И запичаме пататника и от двете страни на средна температура. Сервираме картофения пататник на тиган в голяма кръгла чиния и по желание отстрани украсяваме с нарязани на кръгчета кисели краставички, маслини и сирене.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар