Патешки джобчета с кашкавал

Адриян ПавловАдриян ПавловНовак
30/07/2013
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 299
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме доматите и ги настъргваме с едро ренде. Наситняваме чесъна. В дълбок съд сгорещяваме малко олио и запържваме чесъна до златисто. Прибавяме доматите, овкусяваме със сол, черен пипер и 1 ч.л. захар и варим на умерен огън до изпаряване на излижната течност.

Начукваме патешките шницели, овкусяваме ги със сол и черен пипер и ги срязваме на две. Срязваме на две и листовете шунка. Поставяме по 1 парче шунка върху всеки шницел, поръсваме с малко кашкавал и сгъваме на две, като фиксираме отвора с клечки за зъби.

Изпържваме шницелите в сгорещена мазнина от двете страни. Поднасяме патешкото със соса в сосиера. По желание наръсете със ситно нарязан магданоз и добавете гарнитура по избор.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар