Качамак с извара

Дорина
Дорина
Новак
26/07/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 681
  • Преглеждания за месеца59
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • царевично брашно - 200 г
  • извара - 100 г
  • лук - 1 главичка
  • олио - 3 с.л.
  • сол
  • черен пипер - на вкус
  • червен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В кипяща подсолена вода сипвайте царевичното брашно и бъркайте, докато се сгъсти.

Капнете малко олио и овкусете със сол, черен пипер и малко червен пипер. Запържете скълцания лук и го добавете към качамака.

Подмазнете тавичка и редете ред качамак, ред извара на общо 4 пласта. Пухнете във фурната леко да се запече.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар