Рибна салата за Никулден

Кристиан АлександровКристиан Александров
Ентусиаст
314
827
1k
42
04/12/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо147
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипваме 1 ч.ч. вода на котлона. Сипваме вътре мидите и филето хек. Варим 15 минути и след това отцеждаме течността. Филето няма нужда от нарязване, защото би трябвало да е омекнало и да се е раздробило.

Нарязваме пушеното филе от сьомга на дребно и го добавяме към мидите и хека. Сипваме вътре отцедения боб, настъргваме лука, посоляваме, сипваме оцета и зехтина.

Нарязваме краставичките и чушките на дребно. Прибавяме и тях към нашата рибна салата, заедно с копъра.

Разбъркваме добре и прибираме в хладилника за 2-3 часа преди сервиране на готовата рибна салата за Никулден.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар