ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран Кашкавал»Кашкавал пане в кори за баница

Кашкавал пане в кори за баница

ГеновеваГеновева
Копирайтър
2451k1k2513
Кашкавал пане в кори за баница
Снимка: Геновева
1 / 2
28/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
2
"Разчупваме класическата рецепта за кашкавал пане, приготвяйки го с кори за баница - лесно, удобно и много вкусно"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на дебели правоъгълни парчета. Корите за баница се разрязват на половина. Върху всяка половина се слага по едно парче кашкавал и се завива, като накрая се подгъват краищата навътре.

Така повтаряме, докато свършим продуктите. Разбиваме яйцата с бъркалка и добавяме малко сол към тях. Сгорещяваме хубаво олиото.

Потапяме кашкавалчетата, увити в корите, в яйцата и след това ги изпържваме в сгорещеното олио. Повтаряме процедурата, докато панираме всичкия кашкавал.

При сервиране на така приготвения паниран кашкавал добавете чеснов сос, който можете да си приготвите сами. Комбинацията е страхотна.

Опитайте този лесен кашкавал пане в кори за баница. Да ви е сладко!

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: