Кашкавал пане в кори за баница

ГеновеваГеновева
Чирак
103
17
243
28/11/2019
"Разчупваме класическата рецепта за кашкавал пане, приготвяйки го с кори за баница - лесно, удобно и много вкусно "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
9 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо61 797
  • Преглеждания за месеца12772
  • Преглеждания за седмицата163
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена9

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кашкавалът се нарязва на дебели правоъгълни парчета. Корите за баница се разрязват на половина. Върху всяка половина се слага по едно парче кашкавал и се завива, като накрая се подгъват краищата навътре.

Така повтаряме, докато свършим продуктите. Разбиваме яйцата с бъркалка и добавяме малко сол към тях. Сгорещяваме хубаво олиото.

Потапяме кашкавалчетата, увити в корите, в яйцата и след това ги изпържваме в сгорещеното олио. Повтаряме процедурата, докато панираме всичкия кашкавал.

При сервиране на така приготвения паниран кашкавал добавете чеснов сос, който можете да си приготвите сами. Комбинацията е страхотна.

Опитайте този лесен кашкавал пане в кори за баница. Да ви е сладко!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар