Агнешко кебап в гювечета

Златко ЦветковЗлатко ЦветковНовак
22/07/2013
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 346
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

нарежете агнешкото на късчета и го разпределете в гювечетата. залейте отгоре с мазнината, млякото и по 2 с.л. вода. Сложете да се пекат 15 минути в загряна фурна, като няколко пъти разбърквате.

След това добавете нарязания лук, магданоз, може и малко листа мента/джоджен, доматеното пюре, черен- и червен пипер, както и сол на вкус.

Пухнете гювечетата да се изпекат до готовност на месото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар