Агнешко кебап в гювечета

22/07/2013
Златко Цветков
отЗлатко ЦветковНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 318
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

нарежете агнешкото на късчета и го разпределете в гювечетата. залейте отгоре с мазнината, млякото и по 2 с.л. вода. Сложете да се пекат 15 минути в загряна фурна, като няколко пъти разбърквате.

След това добавете нарязания лук, магданоз, може и малко листа мента/джоджен, доматеното пюре, черен- и червен пипер, както и сол на вкус.

Пухнете гювечетата да се изпекат до готовност на месото. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар