Пудинг от бъркани яйца

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
12/10/2011
"Пудинг с виенски кифли - ще ви накараме да се почувствате като в истинска Виенска сладкарница "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 606
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Бъркани Яйца

Начин на приготвяне

От 4 яйца и 20 г масло правим бъркани яйца. След като изстинат, ги нарязваме ситно.

Накисваме нарязаната на парченца кифла в прясно мляко, след малко я натрошаваме, прибавяме ситно нарязаните бъркани яйца, ситно нарязания магданоз, 2 разбити яйца, сгорещено масло, сметаната, черен пипер, сол, изсипваме сместа в намазан с масло огнеупорен съд и запичаме.

Поднасяме веднага.

Емайлирано джезве с декор 600 мл
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирано джезве с декор 600 мл
10.00 лв.
Виж ››

Мини емайлирано джезве за варене на кафе, чай, яйца и каквото още си поискате. Чаровно със своята свежа декорация и удобно за работа и съхранение със своите размери. Страхотно емайлирано джезве, от което определено ще имате нужда в кухнята.

Рейтинг

5 8
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
15.03.2018 11:14
Пълна тъпотия
0
0