Сладоледена торта с кафе

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
59
14
17/07/2013
"Сервираме парче сладоледена торта и се наслаждаваме на получените възхищения "
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 284
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Натрошените бисквити се смесват с разтопеното масло и захарта и се объркват до получаването на еднородна смес. Готовата свес се изсипва в предварително намаслена кръгла форма, така че да обхваща и част от стените и се пече в загрята на 180 градуса фурна за 12-15 минути. Изпечената форма се оставя да се охлади на стайна температура.

В дълбок съд се разбиват натрошеното сирене, какаото и захарта, докато не получим хомогенна маса. Нескафето и ванилията се разтварят в прясното мляко и се добавя към останалите продукти. Постепенно се добавя и разбитата сметана.

Сместа си изсипва върху вече охладения блат, след което се прибира за минимум 4-6 часа във фризера да стегне.

Преди поднасяне гарнираме със шоколадов сироп.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
10.99 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар