Черен дроб с бекон

16/07/2013
Ваня Ли
отВаня ЛиНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции4-5
  • Преглеждания общо2 486
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете черния дроб на парчета. Оваляйте ги в брашно и ги изпържете до готовност в силно загрятото масло.

Извадете изпържения дроб, овкусете го със сол и черен пипер и го оставете да се отцежда върху салфетка.

Прехвълете в чиния. Покрийте черния дроб с изпържен на скара хрупкав бекон и залейте с разтопена свинска мас.

Преди поднасяне може да наръсите с пресен магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар