Пача от пъстърва

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
184
06/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо78
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците, подправките, виното и 1 чаша вода се слагат на огъня да врят. Рибите пъстърва се почистват и се измиват. Пускат се във врящия зеленчуков бульон. Варят се още 15 минути.

Още топли, се обелват и се обезкостяват. Бульонът се прецежда и се избистря с белтък. Прибавя се желатинът, предварително накиснат в студена вода. Рибата се поставя в подходящи купички - по една, накъсва се.

Гарнира се с моркови, сварени с рибата. Лимонът се нарязва на кръгчета, като се поставят между морковите. Заливат се с аспика и се оставят да се желират. По желание може да се гарнират с маслини и листенца от магданоз готовата пача.

Вкусна пача от пъстъртва!

Красива емайлирана тенджера 7.5 литра-7%
Приготвяй си тази рецепта с:
Красива емайлирана тенджера 7.5 литра
30.00 лв.
27.99 лв.
Виж ››

Голяма и красива емайлирана тенджера, която ще се сприятели с кухнята ви за миг! Позволява приготвяне на обемно количество храна. Поддържа се лесно. Тенджерата е с вместимост 7.5 л, а дръжките и капакът създават допълнително удобство при употреба.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар