Манджа от фермерско пиле със зеле

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811411
06/11/2019
"Не знаем защо е фермерско, но знаем, че всеки трябва да опита това вкусно пиле с кисело зеле "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо82
  • Преглеждания за месеца81
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • пиле - 1 бр.
  • кисело зеле - 1 глава
  • домати - 2 бр. големи
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
  • олио
  • чесън - 2 скилидки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното фермерско пиле се сварява. Времетраенето зависи от големината на пилето и колко жилаво е месото.

В тенджера под налягане може да ви отнеме около 30 минути, а в обикновена тенджера до час. Варете, докато месото започне да се отделя от кокалите.

Нарежете кисело зеле и го задушете в мазнина. Добавете нарязаното на късове пилешко месо. Сложете нарязаните на кубчета домати. Прибавете чесъна и подправките.

Гответе, докато всичко се сготви хубаво.

Уникално вкусно фермерско пиле със зеле, което всеки трябва да опита!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар