Бирено мезе от свински уши на тиган

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаНовак
06/11/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо59
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • свински уши - 2 бр.
  • олио
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме почистените свински уши в тенджера под налягане за около 20 минути. Може да го направите и в обикновена тенджера, но процедурата може да ви отнеме и повече от час.

Нареждаме свинските уши на късчета и поръсваме с подправките.

Запържваме ги в масло за 2-3 минути и поднасяме като мезе за бира заедно с пържени картофи.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар