Попска яхния със заешко

05/11/2019
"Че е вкусна, вкусна е тази заешка яхния, но защо се нарича попска... "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо119
  • Преглеждания за месеца118
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното и измито заешко месо се нарязва. Запържва се в маслото.

Прибавят се парченцата сланина, лукът нарязан на ситно, брашното, подправките и виното.

Щом заври, се прибавя и арпаджик, солта и чесънът. Яхнията се задушава на тих огън.

Сервираме нашата попска яхния със заешко месо, докато е още топла.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар