Селска зелева чорба с мръвка

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
645
125
65
05/11/2019
"Свинско със зеле, но като чорба - едно време са ядяли такива вкусотии "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо339
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинско месо - 300 г наденица
  • кисело зеле - 400 г
  • брашно - 1 ч.л.
  • свинска мас
  • лук - 2 глави
  • червен пипер - 1/2 ч.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме приготвената наденица на кръгчета и ги запържваме в малко свинска мас. Прибавяме брашно и скълцан лук.

Слагаме и нарязано ситно кисело зеле. Разбъркваме и следва да разредим нашата зелева чорба с вода.

Налейте количество течност според това колко гъста желаете да е супата.

Варете на умерен огън до омекване на колбаса.

Към края подправяме нашата селска зелева чорба с мръвка с червен пипер и сол.

Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
Приготвяй си тази рецепта в:
Дълбока тенджера от неръждаема стомана с двойно дъно 6.3л
62.60 лв.
Виж ››

Дълбока тенджера за приготвяне на голямо количество храна - нито един празник няма да ви се опре! Имате цели 6.3 л, които да напълните със своето въображение и кулинарни умения. Голяма тенджера - голямо удобство!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар