Запечени кренвирши с моцарела и бекон

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
646
125
74
28/10/2019
"Приготвени по този начин, можем да ядем кренвирши за закуска, обяд и вечеря "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо318
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тази рецепта за кренвирши с моцарела и бекон е изключително елементарна, но много вкусна.

Включваме фурната да се загрява на 190 градуса.

През това време обелваме кренвиршите и ги разрязваме по дължина, но не изцяло.

Точно така се процедира и при направата на кренвирши с кашкавал на фурна.

След като кренвиршите са разрязани, ги разтваряме и поставяме във всеки процеп парченца моцарела. Увиваме парче бекон около всеки кренвирш с моцарела.

Поставяме във фурната и печем, докато моцарелата се разтопи.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 22 см
29.85 лв.
Виж ››

Имате котлон - ние имаме тиган за него. Гответе с песен на уста заедно с тигана с двойно дъно, който ще се погрижи за уникалния вкус на всяко ястие!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар