Kебап със зелен лук

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
639
125
64
28/10/2019
"Само си представете страхотния аромат, който се носи от този кебап със зелен лук - да не би да тръгнахме към магазина за продуктите "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо645
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 600 г гърди, или телешко
  • зелен лук - 300 г
  • нишесте - 15 г картофено
  • сол
  • черен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото от свински гърди на кубчета и го запържваме с мазнина.

Разбъркваме го с нишестето, размито в малко вода. Поръсваме с подправките.

Когато месото промени цвета си, добавяме и скълцания зелен лук.

Пържим нашия кебап със зелен лук до омекване на всички продукти.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар