Млечен свински кебап

Криси ЧерниковаКриси Черникова
Дарт Вейдър
126
642
125
64
25/10/2019
"Бързаме и на вас да кажем тайната - не само агнешкото е вкусно с кисело мляко, свинското също, ето ви и рецепта, с която да проверите сами "
Приготвяне20 мин.
Готвене70 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо920
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме свинското месо на късове. В голям тиган с мазнина слагаме нарязан лук, задушаваме го и прибавяме към него свинското месо.

Щом месото промени цвета си, прехвърляме сместа в тавичка.

Поръсваме със сол и черен пипер.

Заливаме кебап със смес, приготвена от разбити яйца, кисело мляко, брашно.

Печем нашия млечен свински кебап в загрята на 190 градуса фурна, докато заливката се стегне.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар