Риба с кисело мляко

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
60
14
09/07/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 536
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме филета до готовност, след което ги отцеждаме и накъсваме.

Добре почистените картофи се сваряват в подсолена вода. Оставяме ги да се охладят, след което ги обелваме. Обелваме и твърдо сварените яйца. Обелваме кората на краставиците. Нарязваме картофите, краставиците и яйцата на кубчета и ги смесваме в дълбока купа.

Нарязваме на ситно зелените подправки и лука. Прибавяме половината зелении и лука при останалите продукти. Посоляваме на вкус.

Киселото мляко се разрежда с малко студена минерална вода и се обърква със зеленчуците.

Сервирайте рибата с зеленчуците в млечен сос. Преди поднасяне наръсете с пресен магданоз и копър.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Lina
Lina
09.03.2015 17:45
Кисело мляко с риба не е най-добрата комбинация. Да,млякото в рецептата е само 1л.но трябва да се внимава.Възможно е натравяне на организма от непълно разграждане на белтъчните молекули и последващо взаимодействие и различни биохимични реакции. Естествено не всеки ще е натровен,но не е излишно да сме бдителни.
0
0