Бисквитена торта с два вида крем

08/07/2013
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 458
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • бисквити - 2 големи пакета Закуска (обикновени и шоколадови)
  • крем - 1 крем с шоколад и 1 с ванилия (използвам тези за 3 минути на доктор Йоткер)
  • прясно мляко - 1 купичка за потапяне на бисквитите
* мерки и количества
Бисквитени Торти

Начин на приготвяне

Приготвят се кремовете според указанията върху опаковките. Намазвате дъното на тава с малко шоколадов крем. После слагате обикновените бисквити отгоре, като всяка бисквита е била потопена предварително в прясно мляко.

Отгоре намазвате с шоколадовия крем. Следващият ред е от шоколадови бисквити, отново потопени в мляко, които намазвате отгоре с ванилов крем. Продължавате с редовете, като редувате обикновени и шоколадови бисквити.

Ако накрая ви останат достатъчно бисквити от двата пакета за един ред, можете да редувате една обикновена и една шоколадова бисквита.

Отгоре намазвате с ванилов крем и правите украса от шоколадовия (по желание и кокосови стърготини), а отстрани намазвате бисквитената торта с шоколадовия крем. Оставя се да престои няколко часа в хладилник.

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 6
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
аз
аз
02.10.2013 07:23
няма шоколадови бисквити, има какаови
0
0