Свинско със задушени зеленчуци

19/10/2019
"Чиния, пълна със свинско със задушени зеленчуви ще краси трапезата ви, както никоя друга "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата21
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо измиваме добре и нарязваме както предпочитаме.

Овкусяваме месото със сол и соев сос.

В дълбока тенджера с олио го запържваме, а през това време нарязваме зеленчуците.

Чушките на ивички, тиквичката на по-големи парчета, морковите на колелца, а картофите също на по-големи парчета.

Премахваме месото и в същия съд задушаваме тиквичките, чушките, а накрая задушаваме лука и морковите.

Добавяме и месото и оставяме да ври до готовност на зеленчуците.

Поднасяме поръсено с магданоз.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар