Кремсупа от зелен боб

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
696
1k
154
24/10/2019
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо96
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Зеленчуците се измиват. Целината се обелва. Маслото се сгорещява и лукът се запържва. Прибавят се нарязаните целина и зелен фасул.

Заливат се с 2 чаши гореща вода. Вари се до омекване на зеленчуците. При необходимост се добавя още гореща вода.

Накрая се прибавя нарязаният на ситно домат и се оставя да се вари още 10 минути. Бульонът се прецежда, а зеленчуците се пасират.

Пасираната зеленчукова смес се прибавя към бульона. Получава се много ароматна супа.

Млякото и яйцето се разбиват с малко сол и супата се застройва. Поднася се с крутони по желание.

Вкусна и неустоима кремсупа от зелен боб!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар