Пълнени варени яйца с майонеза

АнабелАнабел
Експерт
385
3
56
19/10/2019
"Предястия за душата или как бързо и лесно да приготвим страхотни пълнени яйца "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо307
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се сваряват, обелват се и се разполовяват.

Изважда се жълтъкът на всички яйца и се намачква с вилица. Към него се прибавят отцедената риба тон, майонезата и кетчупа.

Всичко се разбърква добре, до получаването на пастет. Ако е необходимо може да се прибави малко сол.

Всяка половинка от белтък се напълва сполученият пастет.

Пълнените яйца се декорират с нарязан на ситно магданоз или зелен лук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар