ezine.bg»Рецепти»Предястия»Пастети»Домашен пилешки пастет

Домашен пилешки пастет

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k519
Домашен пилешки пастет
17/10/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"По-вкусно от домашното няма и това важи с пълна сила за пилешкия пастет"

Необходими Продукти

  • пилешко месо - от едно пиле (само бяло месо)
  • масло - 60 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - ½ връзка
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Бялото месо се сварява и се стрива с миксер на еднородна маса.

Маслото се разбива и се смесват. Прибавят се подправки за пастет. Осолява се.

Поднася приготвяния домашен пилешки пастет като предястие в отделни чинийки с подходяща гарнитура, най–често стерилизирани краставички.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: