Домашен пилешки пастет

17/10/2019
"По-вкусно от домашното няма и това важи с пълна сила за пилешкия пастет "
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо231
  • Преглеждания за месеца108
  • Преглеждания за седмицата98
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • пилешко месо - от едно пиле (само бяло месо)
  • масло - 60 г
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз - ½ връзка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бялото месо се сварява и се стрива с миксер на еднородна маса.

Маслото се разбива и се смесват. Прибавят се подправки за пастет. Осолява се.

Поднася приготвяния домашен пилешки пастет като предястие в отделни чинийки с подходяща гарнитура, най–често стерилизирани краставички.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар