Чеснова разядка със сух хляб

17/10/2019
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо407
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата32
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се разделя на скилидки, почиства се и се счуква много добре. Подготвеният сух хляб се накисва в млякото и се прибавя към чесъна. Разбива се.

Прибавят се орехите и цеденото мляко. Сместа се посолява и се прибавя олиото по капка.

Подправя се с изцедения лимонов сок. По желание може да се прибави и 1 връзка нарязан на ситно магданоз към тази чеснова разядка със сух хляб.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар