Соленки със сирене и кашкавал

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
193
470
149
35
5
14/10/2019
"И само със сирене стават, и само с кашкавал са вкусни, но най-вкусни са, като сложите и от двете "
Приготвяне40 мин.
Готвене25 мин.
Общо65 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 794
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме маслото, добавяме солта, черния пипер, млякото и брашното. Замесваме тесто, което разточваме на кора с дебелина 4 мм.

От разточената кора изрязваме лентички, които надупчваме с вилица, подреждаме ги в намазнена тава и печем в предварително загрята фурна на 175 градуса.

Когато порозовеят, ги намазваме с масло. Поръсваме ги с настъргани сирене и кашкавал.

Печем, докато придобият златиста коричка и вадим соленките от фурната.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар