Витаминозна супа с цвекло и ябълки

10/10/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът и чесънът се наситняват и се задушават в малко мазнина на омекване. Добавят се нарязаните на колелца моркови, кубчета цвекло и ябълки.

Задушават се и тези продукти за 5 минути, след което се налива 2 л вода. Зеленчуковата супа се вари на умерена температура около 30 минути, или докато омекнат всички съставки.

Накрая се добавят подправките и зеленчуците се пасират о получаване на нежна кремсупа. Когато се поохлади, готовата супа с цвекло и ябълки се поднася със заквасена сметана.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар