Селски омлет

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
601
2k
31
2k
Селски омлет
10/09/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се нарязват на тънки филийки и се изпържват в съвсем малко мазнина на силен огън.

Изсипват се разбитите яйца, огънят веднага се намалява, когато омлетът поизсъхне отгоре, изсипвате шунката нарязана на кубчета, маслините, нарязани на кръгчета.

Преди да се извади се поръсва с настърган кашкавал и шарена сол.

Прегъва се на две и се сервира поръсен с магданоз.

Рейтинг

5 4
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: