Гулашки със сироп

07/10/2019
"Ей такива вкусни гулашки от грис спретнахме, че и със сироп гарнирахме, а вие с какво може да се похвалите днес "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо44
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме млякото с маслото, при непрекъснато бъркане прибавяме гриса, продължаваме да бъркаме, докато сместа започне да се отделя от съда.

Оставяме я да поизстине и след това добавяме яйцата, едно по едно, и бъркаме, докато се получи гладко тесто.

С помощта на лъжица гулашките и ги подреждаме в намазнена тава, печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути.

Готовите и изстинали гулашки заливаме с горещия захарен сироп, приготвен от захарта и водата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар