Гулашки със сироп

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
204
488
184
37
5
07/10/2019
"Ей такива вкусни гулашки от грис спретнахме, че и със сироп гарнирахме, а вие с какво може да се похвалите днес "
Приготвяне30 мин.
Готвене15 мин.
Общо45 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо218
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме млякото с маслото, при непрекъснато бъркане прибавяме гриса, продължаваме да бъркаме, докато сместа започне да се отделя от съда.

Оставяме я да поизстине и след това добавяме яйцата, едно по едно, и бъркаме, докато се получи гладко тесто.

С помощта на лъжица гулашките и ги подреждаме в намазнена тава, печем в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15 минути.

Готовите и изстинали гулашки заливаме с горещия захарен сироп, приготвен от захарта и водата.

Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Шприц за перфектните сладки, торти и украси - 18 приставки
10.99 лв.
Виж ››

Дайте воля на въображението си и пригответе весели, закачливи и майсторски гарнирани сладки с този лесен за използване с една ръка щприц и многобройните му приставки

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар