Свински пържоли в гювеч

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
205
490
186
37
5
03/10/2019
"Разликата във вкуса определено се усеща, когато свинските пържоли са приготвени в гювеч "
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо30 230
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Взимаме глинен гювеч и намазваме добре дъното и страните му със зехтина.

Разпределяме равномерно на дъното половината от нарязаните моркови, лук и целина, слагаме пържолите и ги овкусяваме с натрошеното кубче бульон, чубрица и босилек.

Сипваме 2 чаени чаши вода, прибавяме останалите зеленчуци и захлупваме гювеча. Поставяме го в предварително загрята фурна на 180 градуса и печем около 2 часа нашите пържоли в гювеч.

Бележка: По желание към пържолите в гювеч можете да добавите и гъби.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар