Свинско бонфиле със специален сос

Румяна СакалийскаРумяна СакалийскаНовак
28/09/2019
"За специалните хора, специално предложение - крехко пилешко с възхитителен вкус "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо77
  • Преглеждания за месеца62
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме свинско бонфиле от ципата, нарязваме надлъжно и начукваме внимателно (не трябва да се разкъсва). Овкусяваме със сол и черен пипер и печем на грил тиган до готовност.

Запържваме гъби в масло за около 3-4 минути, овкусяваме с черен пипер и сол и добавяме виното. След това прибавяме пушено сирене и сметаната, разбъркваме добре и когато сосът леко се сгъсти, го махаме от котлона.

Подреждаме месото в подходяща тавичка, отгоре подреждаме сирене Бри нарязано на кубчета и върху него настъргания кашкавал. Печен в предварително загрята фурна на 230 градуса, докато кашкавалът се зачерви. Готовото филе сервираме в чинии и заливаме с приготвения сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар