Печен селски омлет

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
05/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 751
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

За приготвянето на печен селски омлет, картофите сварете в подсолена вода, обелете и нарежете на резени.

Доматите, лука и кренвиршите нарежете на филийки.

Сланината, нарязана на малки кубчета, запържете, добавете лука и пържете още 5–7 минути. Добавете масло, картофите, кренвиршите и доматите, пържете с разбъркване 10–15 мин.

Изсипете в тавичка и залейте с разбийте яйцата подправени със сол и пипер.

Печете при 180 °С 5–7 минути омлета с картофи.

При сервиране на омлета по селски поднесете поръсено с магданоз.

Уникално вкусен омлет със сланина, който наподобява любимата фритата.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар