Печен селски омлет

nikol richy
nikol richy
Новак
05/12/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 619
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на печен селски омлет, картофите сварете в подсолена вода, обелете и нарежете на резени.

Доматите, лука и кренвиршите нарежете на филийки.

Сланината, нарязана на малки кубчета, запържете, добавете лука и пържете още 5–7 минути. Добавете масло, картофите, кренвиршите и доматите, пържете с разбъркване 10–15 мин.

Изсипете в тавичка и залейте с разбийте яйцата подправени със сол и пипер.

Печете при 180 °С 5–7 минути омлета с картофи.

При сервиране на омлета по селски поднесете поръсено с магданоз.

Уникално вкусен омлет със сланина, който наподобява любимата фритата.

Рейтинг

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар