Таратор с авокадо и естрагон

27/06/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо539
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Срязваме авокадото на 2 части. Махаме костилката, обелваме кората и нарязваме на тънки резени. Леко го посоляваме и напръскваме със зехтин.

Обелваме и краставицата и също я нарязваме на много ситни парченца. Орехите натрошаваме на едри парчета. Естрагоновите листа накъсваме с ръце.

В дълбок съд смесваме краставицата, пресования чесън, натрошените орехови ядки и естрагона. Посоляваме, разбъркваме и наливаме киселото мляко и газираната вода.

Прибираме таратора за 15 минути в хладилник за да се усвоят ароматите.

Преди сервиране гарнираме с резени авокадо.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар