Пълнозърнести талиатели Дженовезе

АнабелАнабелНовак310
21/09/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо58
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пастата се сварява в подсолена вода по указанията на опаковката.

Готовата паста се отцежда и връща отново в тенджерата. Овкусява се със зехтин и готово песто Дженовезе.

Талиателите се разбъркват и разпределят в порционните чинии. Отгоре пълнозърнестата паста се поръсва с настърган пармезан и се декорира с листенца пресен босилек.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар