Пудинг с юфка и грис

26/06/2013
Цветанка
отЦветанкаНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене40 мин.
  • Общо50 мин.
  • Порции6-8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо849
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме юфката до готовност във вряща подсолена вода, след което я отцеждаме.

Намазняваме дъното на тавичката, разстиламе юфката равномерно и я запичаме на умерена фурна до порозовяване.

В дълбока купа разбиваме яйцата, прясното мляко, маслото и гриса и заливаме с тях запечената юфка.

Връщаме тавата в горещата фурна и печем до готовност.

Изчакваме пудинга да се охлади, след което поръсваме с пудра захар и режем.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар