Пържени пилешки шишчета

25/06/2013
Ани Шаварш
отАни ШаваршНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо30 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 837
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки гърди - 500 г
  • бекон - 300 г
  • гъби - 250 - 300 г от буркан
  • яйца - 2 бр.
  • галета - 100 г
  • черен пипер
  • олио - за пържене
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилешкото месо и бекона на кубчета и ги овкусяваме с черен пипер и сол.

Нанизваме шишчета, като редуваме пилешко месо, гъби, бекон. /Можем да добавим зеленчуци по избор/.

Готовите шишчета потапяме последователно в разбитите яйца и галета и пържим до готовност в силно сгорещена мазнина.

Можем да гарнираме със салата.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар