ezine.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Разядка с чушки рибки

Разядка с чушки рибки

Албена АсеноваАлбена Асенова
Ветеран
6673k2k9162
Разядка с чушки рибки
Снимка: Албена Асенова
1 / 3
14/09/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.

Необходими Продукти

  • чушки рибки - 20 - 30 бр.
  • олио - за пържене
  • чесън 1 - /2 глава
  • сол
  • оцет - 6 с.л.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките рибки се измиват и задължително подсушават.

Всяка чушка се пробожда на няколко места, за да не се пръсне при готвенето.

Загрява се олио и в него се поръсва щипка сол, за да не пръска прекалено много.

Чушките се изпържват и от двете страни цели, както са със дръжките.

В купа се счуква чесън, прибавя се оцет и се разбърква.

Сместа се излива върху изпържените рибки, след което разядката се поръсва с наситнен магданоз.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: