Разядка с чушки рибки

АнабелАнабелНовак35
14/09/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене20 мин.
Общо25 мин.
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо199
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата17
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • чушки рибки - 20 - 30 бр.
  • олио - за пържене
  • чесън 1 - /2 глава
  • сол
  • оцет - 6 с.л.
  • магданоз
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чушките рибки се измиват и задължително подсушават.

Всяка чушка се пробожда на няколко места, за да не се пръсне при готвенето.

Загрява се олио и в него се поръсва щипка сол, за да не пръска прекалено много.

Чушките се изпържват и от двете страни цели, както са със дръжките.

В купа се счуква чесън, прибавя се оцет и се разбърква.

Сместа се излива върху изпържените рибки, след което разядката се поръсва с наситнен магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар