Пилешки руладини с фета и киноа

12/09/2019
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18
  • Преглеждания за месеца17
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Най-напред сваряваме киноата в подсолена вода (за около 14 минути), след като се свари я оставяме настрани да изстине.

През това време овкусяваме пилешките гърди със сол и червен пипер и ги запечатваме и от двете страни на тиган, в който предварително сме загрели зехтина.

Изстиналата вече киноа объркваме с натрошената фета и босилека. Правим разрези по средата на пилешките гърди и пълним с приготвената плънка от фета, киноа и босилек. Завиваме и закрепваме с дървени клечици.

Напълнените пилешки руладини слагаме в тавичка и заливаме с мазнината останала в тигана, ако ви е останала плънка, може да я сложите в тавата около пилешките гърди.

Печем на предварително загрята фурна на 300 градуса за 15 минути.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар