Царевичен омлет

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
212
518
209
47
5
12/09/2019
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо542
  • Преглеждания за месеца63
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Изсипваме бавно царевичното брашно в млякото, като непрекъснато бъркаме с миксер. Прибавяме предварително разбитите яйца и посоляваме.

Разбиваме добре сместа и пържим омлети в сгорещената мазнина.

Върху всеки омлет разпределяме настърганото сирене, сгъваме ги на две и сервираме.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар