Мариновани телешки шишчета

24/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 639
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте месото, подсушете го с помощта на кърпа или домакинска хартия и го нарежете във форма, подходяща са шишове.

Нарежете лука на шайби и го смесете с телешкото месо.

Мариновайте го с черен пипер и сол на вкус и го полейте с оцет. Оставете поне 6 часа в хладилник на студено.

Почистете месото от лука и го нанижете на дървени шишове. Печете равномерно от всички страни до готовност.

Шишчетата се поднасят с резен лимон и поръсени със ситно нарязан пресен лук.

Рейтинг

5 1
4 5
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар