Агнешко със зеленчуци по критски

Василева
Василева
Новак
24/06/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо831
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отстранете жилите на месото, ако ги има и го нарежете на порции. Лукът се нарязва на по едри полугръгове, а морковите и тиквичката на кубчета.

Загряваме маста и запържваме вътре лука до златисто. Добавяме и агнешкото месо и го запържваме равномерно от всички страни. Когато месото покафенее добавяме тиквичките и морковите.

Овкусяваме със сол, черен пипер и лимонов сок. Добавяме около 1 ч.ч. вода и задушаваме до готовност.

Малко преди края на готвенето (около 15 минути) добавяме и обелените и нарязани домати и пресния босилек.

Рейтинг

5 3
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар