Омлет от пъдпъдъчи яйца

Румяна СакалийскаРумяна Сакалийска
Копирайтър
206
494
189
37
5
08/09/2019
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо623
  • Преглеждания за месеца64
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме малко зехтин в тиган, добавяме ситно нарязания лук, чушката нарязана на кубчета, малко сол, кориандър и черен пипер, след като се запържат добре, отстраняваме тигана от котлона.

В друг тиган загряваме две супени лъжици зехтин, разбиваме пъдпъдъчите яйца, към тях добавяме запържените лук и чушка, разбъркваме, изсипваме сместа в тигана и захлупваме с капак.

След около 2 минути, с помощта на шпатула, отлепяме внимателно омлета и обръщаме, за да се сготви и от другата страна.

Поднасяме готовия Омлет от пъдпъдъчи яйца.

Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок алуминиев тиган с незалепващо покритие 26см.
36.40 лв.
Виж ››

Дълбокият тиган винаги улеснява готвенето, а когато е с незалепващо покритие, това го прави незаменим помощник. Този алуминиев тиган е точно такъв - позволява готвене на различни ястия, има удобна дръжка за съхранение и пренасяне. Удобството да имаш тиган с незалепващо покритие - просто няма друго такова!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар