Холандска супа с горчица

24/06/2013
Стефания Хагаад
отСтефания ХагаадНовак
  • Приготвяне10 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо25 мин.
  • Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо867
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маслото и запържваме в него брашното поне за 2-3 минути.

В дълбока купа загряваме телешкия бульон. При непрекъснато бъркане добавяме и брашнената запръжка, като внимаваме да се разтвори напълно в бульона.

Изчакваме сместа да кипне и варим на умерен огън 10 минути. Прецедете готовата супа през сито, добавете горчицата и кипнете още 2 минути.

Бекона се нарязва на тънки лентички и се запържва в сух тиган докато стане хрупкав.

Наситняваме зеления лук и леко го посоляваме.

Сервираме супата гарнирана със зелен лук и парченца хрупкав бекон.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар