Млечна баница със сирене

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
696
2k
5k
401
4
06/09/2019
"Уверяваме ви, че тази баница е вкусна през целия ден, просто някак на закуска е двойно по-вкусна "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 508
  • Преглеждания за месеца413
  • Преглеждания за седмицата28
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества
Млечна Баница

Начин на приготвяне

На дъното на тава, в която ще печем млечната баница, намазваме с олиото.

В купичка си натрошаваме сиренето, счукваме яйцата и добавяме прясното мляко. Разбъркваме добре сместа.

Поставяме две кори в тавичката и поръсваме от млечната смес.

Следват пак два листа от корите, пак сместа и така докато свършат корите и сместа.

Нарязваме млечната баница със сирене на парчета и ако е останало от сместа поливаме отгоре.

Поставяме във фурната на 180 градуса с вентилатор в предварително затоплена фурна.

Печем до желания загар.

Поднасяме топла.

Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла алуминиева тава с незалепващо покритие 34x7см.
51.99 лв.
Виж ››

За да готвите с песен на уста, се нуждаете от алуминиева тава. И то не каква да е - кръгла тава с незалепващо покритие, с която готвенето ще се превърне в революционно откритие! Забавлявайте, докато създавате кулинарни шедьоври лесно и удобно.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар